1a-costablanca-property.com - Costa Blanca Spain

Lang: Immobilien Costa Blanca Properties Costa Blanca Huizen Costa Blanca

Find a Home

Contact

Service
Service Hotline:
+49 208 / 9939 289-1Over ons

Villas-Costablanca is een belangrijke partner tussen u en uw tweede huis aan de Costa Blanca in Spanje. De alsmaar groeiende kring van Nederlandse relaties bewijst dat onze grondige kennis van de markt en de klantgerichte benadering zeer op prijs wordt gesteld. Omdat advies en financiële begeleiding altijd maatwerk is, kunnen wij u hier ook in contact brengen met Nederlandstalige bankmanagers. Kwaliteit van de door ons geselecteerde partners, de projectontwikkelaars en makelaars staat bij ons centraal. De Costa Blanca is de regio met de beste verhouding tussen prijs en kwaliteit van leven in heel Europa. Bouwvergunningen en bankgaranties zijn bij ons een vanzelfsprekendheid.
Daarnaast maken wij gebruik van partners, bestaande uit juristen, financieel experts en notarissen die u in uw eigen taal kunnen voorzien van deskundig advies.
Tijdens uw verblijf in Spanje kunt u altijd terecht bij onze kantoren aan de Costa Blanca. Niet alleen tijdens de oriëntatiefase, maar ook na de koop zijn wij via dit service netwerk in staat u bij te staan en te adviseren.  Voor nadere info zullen wij u gaarne van dienst zijn.

Villas-Costablanca
van Pallandtstraat 12
6137 HE Sittard
Tel: +31(0)6 1868 3117
Email: [email protected]

 

FOOTERLINKS_1

immobilien Suchmaschinenoptimierung mit Ranking-Hits
Bilder Hochladen